Çfarë nevoje ka Allahu i Plotëfuqishëm për ardhurimin tonë?

Përgjigjja: Në të vërtetë , Allahu i Plotëfuqishëm nuk ka nevojë për adhurimin tuaj dhe as për asgjë tjetër absolutisht. Por ti, njeri, je ai që ke nevojë për të bërë adhurim, sepse në të vërtetë ti je i sëmurë në kuptim.

Kategoriler:

Ek bilgi

Dil – Language

Makedonski

Diğer Diller – Other Languages

English, Türkçe, العربية

Hoşunuza gidebilir…